Vai ai contenuti

Sivile og industrielle termiske og klimaanlegg planter

Vår Tekniske Engineering Kontoret er til disposisjon for planlegging av termisk anlegg for oppvarming konvensjonelle radiatorer og / eller overdimensjonert i forhold til standarden; i fakta i det konvensjonelle anlegget kommer radiatorene med små elementer (rør) til som tilsvarer liten overflate av termisk utveksling med miljøet og, For å unngå dette, blir vann sirkulært til forhøyede temperaturer. Varmen så produkt det vil være overveiende konvektivt med tilhørende bivirkninger i form av komfort og helse I stedet hvis i fase av prosjektet han "oversized" radiatorene (flere elementer = mer overflate på utveksling) vil det være mulig, til paritet av varme utvekslet med miljøet for å gjøre sirkulasjon av vannet til en dårligere temperatur. I andre tilfeller vil radiatoren ha en tendens til oppfører seg som en strålende vegg, og det er den konvektive komponenten til fordel vil redusere den strålende. Du vil ha så større komfort forbundet med a mindre energisk

krav. Siden i det termiske anlegget med radiatorer sirkulerer "overdimensjonert" vann til gjennomsnitt temperatur, vil det nyte en rekke fordeler. Anlegget kan effektivt kobles til kondenskedlene, kjeler med utganger spesielt forhøyet, og kan kombineres med termiske solpaneler som også kan gi vann til temperaturen på treningsapplikasjonen fra det termiske anlegget (i tilfelle av lite solgeneratoren til varme eller kjele, integrere den manglende varmen). I motsetning til konvensjonelle anlegget (uunngåelig preget av en intermitterende drift), den termiske anlegget med radiatorer "overdimensjonert", koblet til kondenskoker og / eller til en pumpe av varme geotermisk, vil primært arbeide under maksimale forhold produksjon.

Våre tekniske studieplaner også systemer av paneler varme radiant druknet til gulvet; faktisk for de lave Temperaturen på trening, finner systemet ideell applikasjon ved å kombinere til: kondensasjonskjeler (kjennetegnet ved forhøyede utganger) som oppvarming til gulvet tillater å redusere Drastisk drift av intermitterende pumper og / eller av varme geotermisk. De generator av varme vil derfor arbeide under betingelser med maksimal utgang; termiske solcellepaneler takket være hvilket vann som kan oppvarmes til temperaturen på utøvelse av anlegget eller imidlertid å nærme seg veldig til det (gjør bare i så nødvendig tilfelle en lett temperaturøkning fra generatoren av varme); du systematiserer impiantistici utrustet med termisk akkumulering matet fra generering av biomasse varme.


Torna ai contenuti | Torna al menu