Vai ai contenuti

Burgerlijke en industriële warmte- en luchtkwekerijinstallaties

Ons Technisch Technisch Bureau is bestemd voor de planning van thermische installaties van het verwarmen van conventionele radiatoren en / of oversized in vergelijking met de standaard; In feiten in de conventionele plant komen de radiatoren klein met weinig elementen (pijpen) waaruit een klein oppervlak van warmtewisselingen met het milieu komt en, om dit te voorkomen, wordt water circulair gemaakt naar verhoogde temperaturen. De hitte dus product Het zal overwegend convectief zijn met bijbehorende bijwerkingen in termen van comfort en gezondheid. In plaats daarvan zal hij in de fase van het project de radiatoren 'oversized' (meer elementen = meer oppervlakte van de uitwisseling) het mogelijk maken om de pariteit van warmte uit te wisselen met het milieu naar maken om het water naar een minderwaardige temperatuur te circuleren. In andere termen zal de radiator de neiging hebben zich te gedragen als een stralingsmuur en dat is de convectieve component die voordelig is, die van die straling zal verminderen. Je krijgt zo veel comfort in verband met een kleinere energetische

eis. Aangezien in het thermische installatie met radiatoren "oversized" water circuleert naar de gemiddelde temperatuur, zal het vele voordelen genieten. De plant kan effectief worden aangesloten op de condensatorketels, met name ketels met uitgangen verhoogd, en kan worden gecombineerd met de thermische zonnepanelen die ook water kunnen geven aan de temperatuur van de oefening van de thermische installatie (bij schaars zon de generator van warmte of boiler, integreer de ontbrekende warmte). In tegenstelling tot de conventionele plant (onvermijdelijk gekenmerkt door een intermitterende werking), de thermische installatie met radiatoren "oversized", aangesloten op een condensatorkoker, en / of op een warmtegeothermische pomp, werken voornamelijk onder maximale omstandigheden output.

Onze technische studie plannen ook systemen van panelen verwarming straling verdronken naar de vloer; in feite voor de lage temperatuur van de oefening, vindt het systeem ideale toepassing bij het combineren van: condensatieketels (gekenmerkt door verhoogde uitgangen) waaraan de verwarming naar de vloer kan verminderen drastisch de werking intermitterende pompen en / of warmte geothermische. De warmtegenerator werkt dus onder omstandigheden van maximale output; thermische zonnepanelen dankzij welk water kan worden verwarmd tot de temperatuur van de uitoefening van de plant ofwel om dichtbij te komen zeer aan het doen (alleen in zo'n noodzaak een lichte temperatuurverhoging van de warmtegenerator maken); u systematiseert impiantistici die voorzien zijn van thermische accumulatie die wordt gevoed door het genereren van biomassa-warmte.


Torna ai contenuti | Torna al menu