Vai ai contenuti

Thermische IR-analyse (residentieel en industrieel)

Thermische IR-analyse het is een    een techniek die de visualisatie van de waarden van warmte-energie uit een bepaald oppervlak door middel van speciale instrumenten mogelijk maakt, noemt de term camera of    u systematiseert methodische thermografische.Questa het maakt gebruik van het principe van de fysica dat elk lichaam een hogere temperatuur heeft van het absolute nul (-    273,14 ° C) het stuurt energie in de vorm van infraroodstraling, dus niet zichtbaar (zie foto onder). Dit wordt waargenomen en gewaardeerd    het probleem in het infraroodspook moet worden omgezet in een digitaal signaal dat op zijn beurt het mogelijk maakt de data in numerieke vorm te visualiseren, of

VOORDELEN VAN EEN ANALYSE TERMOGRAFICA IN HET GEBIED VAN DE HUISBOUW

a)Technica, niet invasieve en zeker.
b)Identificeer de bronnen van vocht en de structurele problemen snel.
c)Identificeer lekkages van    warmte en / of koud met precisie.
d)geeft in real time een rapport van de inspectie.
e) Documenten de interventies van reparatie tijdens en na het einde van de banen van restauratie van de    vervaardigde artikelen.

In de foto hier boven de locatie van een thermische brug wordt het opgevat door een balk en a    pijler in beton. beide ontbreken van geschikte thermische isolatie.

Het zelfde beeld in de zichtbare waar niets blijkbaar opvalt.

In de foto rechtsboven ontbreekt het gebrek aan thermische isolatie in het plafond van een zolder    waar de transmissie van de hitte tijdens de ochtend in de zomer van buitenaf blijkt te zijn
In de foto (zichtbaar) aan de linkerzijde wordt niets opgemerkt.


Met de thermografie naar infrarood is het mogelijk om bijvoorbeeld infiltraties van water te onthullen (foto naar    rechts) een scan uitvoeren in een gebouw en het bewijs geven van een overmaat van het gevolgde vocht van verliezen van de hydraulische installatie, verliezen    van het dak, verliezen enz. rondom ramen; In feite zijn de natte zones van de bouwmaterialen afkoelen wanneer thermische energie is    overgedragen tijdens het verdampingsproces van het water; daarom wordt een natte zone (kouder) meestal onderstreept door de omringende    droog oppervlak (warmer).

Verschillend is het de situatie waarin aan de buitenkant een thermografische scan van een dekking werkt    (foto naar links) 's middags of' s avonds laat, zullen de zones met de aanwezigheid van infiltraties van water warmer blijven vanwege de meest grotere capaciteit    thermisch van deze laatste die overgave zal geven aan de warmte die tijdens de ochtend wordt geaccumuleerd in de kleinere maat (warmer) van de omliggende droge zones (meer    koude).

In de foto boven de aanwezigheid van vocht op een onzichtbaar plafond naar het blote oog (afbeelding naar    links)

in de analyse van de structurele gebreken kan worden bevestigd dat de verschillen in het thermische vermogen,    in de geleidbaarheid en in andere intrinsieke kwaliteiten van de structurele componenten van de constructie kunnen u / zij worden onderstreept wanneer ze worden onderzocht    muren, de vloeren en de plafonds met een infrarood fotografische auto. (in de foto aan de linkerzijde is een scanning tot 's middags op een mantel uitgevoerd    weg met scabbard waterafstotend); In feite zijn de gebreken en / of structurele componenten en / of delen daarvan (scheidingen van gips, enz.) Niet in staat    in reliëf zijn wanneer hun intrinsieke kwaliteiten zinvol worden veranderd, naar een pact dat de maatregelmaatregelen op passende wijze worden gekozen.    ons technisch ingenieurskantoor staat ter beschikking voor analyses thermografisch voor

effect zowel in het veld industrieel (onderhoudsvoorspellend) thermografisch dat in de sector van de huizenbouw (analyse    thermisch bewijs, vochtig, structurele gebreken etc.).


Torna ai contenuti | Torna al menu