Vai ai contenuti

Menu principale:


Meet thermische transmissie (U) en warmtestroom

De Europese richtlijn 02/91 over de energetische efficiëntie van de gebouwen en het decreet van omzetting       Italiaans (DLgs. 311/06) zij onderstrepen de noodzaak van de energetische certificering voor openbare en particuliere gebouwen van nieuwbouwgebouwen    geïnteresseerd in herstructurering Bouwvakken en locatie die u stelt, dus het probleem van de kennis van de stratigrafie van de    ondoorzichtige structuren, waarvoor het hoofdzakelijk de maatregel in het werk van hetzelfde resulteert. Om derhalve te ondersteunen van de energetische certificering de    ons Technisch Technisch Bureau voert op de aanvraag de volgende maatregelen en onderzoeken uit: ¨ Misura transmittance in de site (ISO9869) ¨ Indagini thermografische UNI 9252    UNI 131187 Deze onderzoeken worden gefinaliseerd om gegevens relatief aan de structuur te verstrekken en in het bijzonder in de gevallen waarin deze niet beschikbaar zijn    informatie van project en essentiële montage voor de berekening van de thermische transmissie aan de doelen van de energetische certificering.

De aanpak voor de berekening van de thermische transmissie kan "numeriek" of "experimenteel" zijn.    De numerieke methode, in afwezigheid van een gedetailleerde kennis van het bouwpakket, vraagt ​​het door voor een analyse, invasieve kern saai of onderzoek    endoscopische. De experimentele methode laat de meting van de transmissieplaats toe, door toepassing van een Thermo-fluxmeter en sensoren van    temperatuur: deze methodologie maakt het mogelijk om gegevens van goede betrouwbaarheid te trekken voor een evaluatie van de waarde van transmissie (U) in tijden en kosten    bevatte. De maatregel van de transmissie op de site resulteert ook in het adviseren in het geval dat de informatie in verband met het project beschikbaar is:    Met deze methodologie kan met kosten, impact en gereduceerde tijden, een experimentele waarde van de transmissie worden berekend, waarbij foutieve fouten worden voorkomen    tot het gebrek aan coherentie tussen het project en het realiseren van hetzelfde. De evaluatie van de transmissie kan voorafgegaan worden door een onderzoek    Thermografisch, voor de beste kennis van de structuur en een nauwkeuriger plaats van de volgende onderzoeken, in een gedeelte van de muur die is    een vertegenwoordiger van de echte situatie.

627/5000 Uiteraard, voordat hij verder gaat met de maatregel in het werk van de thermische transmissie, werkt hij een thermografisch onderzoek met als doel het gedeelte van metselwerk te identificeren die een homogeniteit heeft in de verschillende lagen die de stratigrafie vormen van de te analyseren partitie (in feite zou het geen zin hebben in de probes en de sensoren van de thermofluxmeter in overeenstemming met een thermische brug of waar bijvoorbeeld door een verkeerde massa in het werk van het thermisch isolerende materiaal door beide gebrek aan hetzelfde binnen de partitie zelfde (beroofde zones van isolatiemateriaal).


Torna ai contenuti | Torna al menu