Vai ai contenuti

Civila och industriella elektriska LT-växter


Vårt Tekniska Teknikbyrå erbjuder serviceplanering för armaturens elektriska civila och industriella norm Lågspänning enligt D.M. n.37 av 22 januari 2008 och för beräkning av sannolikheten för fulminering (inloppsutsläpp i atmosfären).

Den senaste kunskapen om skyddstekniken mot de atmosfäriska utsläppen har publicerats i den nya europeiska norm CEI EN 62305, som den skapar från och med den 1 februari 2007 grunden för planering och uppbyggnad av skyddsanordningar från atmosfäriska utsläpp.
Enligt dessa direktiv är hela skyddssystemet mot blixten sammansatt av den yttre växtskyddsmedlet (LPS I Express) och inuti en växtskydd (LPS I-praktikant). För att kunna verifiera nödvändigheten av en växtskyddsmedel från de atmosfäriska utsläppen förutsätter Norm CEI EN 62305-2 (klass CEI 81-10 / 2) utförandet av en beräknings probabilistisk.

Studie, planering, samråd och assistans Nin utförandet av armaturerna i deras maximala elasticitet och dynamik, med tanke på efterfrågan på integration av olika system i maximal respekt för det faktiska normativa.

Planering av elektrifiering och elberedning från leveransplatsen,    du kvadratväljare metallkanaliseringar; växt av massa till jord; blind lycka till insidan belysning, extern och akut elektriska krafter motor,    blin dos barra, interlocked etc. Med hundratals projekt inom vår närmaste 20 års yrkesverksamhet står vår tekniska avdelning till ditt förfogande för att hitta den optimala lösningen.
Torna ai contenuti | Torna al menu