Vai ai contenuti

Sivile og industrielle elektriske LT-anlegg


Vårt Teknisk Teknisk Kontor tilbyr serviceplanleggingen for beslagene elektrisk sivil og industriell norm Lavspenning i henhold til D.M. n.37 av 22. januar 2008 og for beregning av sannsynligheten for fulminering (innretninger av atmosfæriske utslipp).

Den siste kunnskapen om beskyttelsesteknikken mot atmosfæriske utslipp er publisert i den nye europeiske norm CEI EN 62305, som den skaper fra 1. februar 2007 grunnlaget for planlegging og bygging av beslag av beskyttelse mot atmosfæriske utslipp.
I henhold til disse direktivene er hele systemet for beskyttelse mot lynet sammensatt av den eksterne beskyttelsesplanten (LPS I Express) og inne i en plante av beskyttelse (LPS I intern). For å kunne verifisere nødvendigheten av et anlegg av beskyttelse mot atmosfæriske utslipp, forutser Norm CEI EN 62305-2 (klasse CEI 81-10 / 2) utførelsen av en beregnings probabilistisk.

Studie, planlegging, konsultasjon og assistanse nin utførelse av armaturene i deres maksimale elastisitet og dynamikk, vurderer etterspørselen etter integrasjon av forskjellige systemer i den maksimale respekten for den faktiske normative.

Planlegging av elektrifisering og elektrisk forberedelse fra leveringsstedet,    du kvadratvellerne metalliske kanaliseringer; plante av masse til jorden; blind lykke til innsiden belysning, ekstern og nødstilfelle; elektriske krefter motor,    blin dos barra, inter-locked osv. Med hundrevis av prosjekter i vår nesten 20 års faglig aktivitet, står vår tekniske avdeling til disposisjon for å finne den optimale løsningen.
Torna ai contenuti | Torna al menu