Vai ai contenuti

Civiele en Industriële Elektrische LT Planten (de wetten zijn alleen in Italië geldig)


Ons Technisch Technisch Bureau biedt de service planning voor de inrichting elektrische civiele en industriële norm lage spanning volgens de D.M. n.37 van 22 januari 2008 en voor de berekening van de waarschijnlijkheid van vervulling (atmosferische ontladingen van fittings).

De laatste kennis van de techniek van Bescherming tegen de atmosferische lozingen zijn in het nieuwe gepubliceerd Europees Norm CEI EN 62305, dat het creëert vanaf 1 februari 2007 de basis voor de planning en de bouw van beveiligingselementen van de atmosferische lozingen.
Volgens deze richtlijnen is het hele systeem van bescherming tegen het bliksem bestaat uit de externe plant van bescherming (LPS I Express) en binnen een beschermingsinstallatie (LPS I intern). tot in staat zijn om de noodzaak van een beschermingsinstallatie te verifiëren vanuit de atmosferische lozingen, de norm CEI EN 62305-2 (klasse. CEI 81-10 / 2) voorziet het uitvoering van een berekening probabilistisch.

Studie, planning, raadpleging en bijstandnin de uitvoering van de armaturen in hun maximale elasticiteit en dynamiek, gezien de vraag voor integratie van verschillende systemen in het maximale respect van de werkelijke normatief.

Planning van de elektrificatie en de elektrische bereiding vanaf het punt van levering,    jij vierkante kiezers; metaalkanalisaties; plant van massa naar aarde; blind geluk voor de binnenverlichting, extern en noodgevallen; elektrische krachten motor,    blin dos barra, inter-locked, enz. Met honderden projecten in onze bijna 20 jaar professionele activiteit, onze technische afdeling staat tot uw beschikking om de optimale oplossing te vinden.
Torna ai contenuti | Torna al menu